DOSTAVA

 

DOSTAVA Z GLS

Strošek pakiranja in dostave je 3,50 EUR (brezplačno ob nakupu nad 40 EUR).

Naročila so dostavljena v 2-5 delovnih dneh.

Pri plačilu po povzetju lahko odkupnino paketa ob dostavi plačate GLS kurirju z gotovino ali s kreditno/debetno kartico.

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovinici se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo preko dostavne službe GLS dostavili na naslov, ki ste ga navedli ob registraciji oziroma v nakupnem postopku. Priporočamo, da navedete naslov, na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, da vas bo kurir lahko poklical in se z vami dogovoril o načinu dostave.Telefonska številka je uporabljena zgolj zaradi boljše kvalitete dostave.

Paket se dostavi na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu, lahko pa vam ga dostavijo na drug naslov, če vam trenutno tako bolj ustreza.Paket lahko v Parcel Shop poslovalnici z osebnim dokumentom in številko paketa prevzamete tudi sami.

V primeru, da boste blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stgroški bančne provizije v vrednosti 1,43% od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun. 

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe ( 01 500 11 90 ) ter njihov elektronski naslov info@gls-slovenia.com.

S 1.4.2019 je PETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelave odkupnine (1,50 €) tudi prejemnikom GLS paketov. Za vročitev paketa brez odkupnine bo tako potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za posamezni vročeni paket.

 

OSEBNI PREVZEM

Naročeno blago lahko osebno prevzamete vsak delavnik med 10.00 in 14.30 na naslovu TACOM d.o.o., Zaloška cesta 163, 1000 Ljubljana.

Takoj, ko je naročilo pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo po elektronski pošti. Navadno je to v 1-2 dneh od dneva naročila.

Naročeno čaka na prevzem največ 10 delovnih dni ( rok začne teči naslednji dan od dne, ko prejmete obvestilo, da je naročilo pripravljeno za prevzem ). 

Strošek osebnega prevzema je 0 EUR.

Občasno osebni prevzem ni mogoč. Takrat ob oddaji naročila možnosti osebnega prevzema ne morete izbrati.